Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Isen på Lommaren är plogad

24 januari 2019

Under veckan har isen på Lommaren plogats, och nu är det möjligt att åka skridskor på snöfri is hela vägen upp till Sundsta.

Som vi tidigare berättat plogades första delen av det som brukar vara en sammanhängande skridskobana på Lommaren i slutet av förra veckan. Nu meddelar Green Landscaping, som sköter plogningen på kommunens uppdrag, att hela banan nu är klar och att det finns snöfri, plogad isbana hela vägen upp till Sundsta. Det betyder att du kan åka skridskor i drygt mil, om du åker fram och tillbaka.

Vid Lommarbadet finns även en liten skridskoplan upplogad, intill bryggan, där barnen kan spela hockey eller bandy eller liknande. Det finns dock ett problem: sedan planen öppnades för en vecka sedan har en lång rad hundar uträttar sina behov i området – utan att hundägarna tagit hand om det.

Därför finns det nu skyltar uppsatta intill hockeyplanen som informerar om att hundägaren är skyldig att plocka upp efter hunden.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.