Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Låna på Fritidsbanken under ledigheten

20 december 2018

Passa på att testa en ny idrott eller fritidssysselsättning under julledigheten. På Fritidsbanken kan du låna den utrustning du behöver – helt gratis under 14 dagar!

Under sommaren samlade kommunen in utrustning och prylar från generösa företag och privatpersoner som valt att skänka saker till nystartade Fritidsbanken. Responsen blev över förväntan och snabbt fylldes Fritidsbankens lokal uppe vid Norrtälje Sportcentrum.

Nu är det som bekant jullov för barnen, och även vuxna kan i bästa fall unna sig några extra lediga dagar under jul- och nyårshelgen.

Passa på att hitta på nåt nytt under ledigheten, testa en ny fritidssysselsättning med hjälp av Fritidsbanken! Du kan låna skidor, skridskor, hjälmar, bandyklubbor, hockeyutrustning och annat som passar vinterns aktiviteter.

Den som vill utnyttja Fritidsbankens möjligheter kan låna gratis under 14 dagar. 

Fritidsbanken har öppet vardagar: måndag-torsdag 8.30-11.00 och 12.00-15.30. På fredagar stänger Fritidsbanken två timmar tidigare, det vill säga 13.30. 
OBS! Under julen är det endast öppet vardagar, förutom annandagen.
Den 26/12 är Fritidsbanken öppen 09.30-16.30.  (Om du vill åka skridskor hittar du tider för allmänhetens åkning här.)

Läs mer om Fritidsbanken.

 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.