Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Avstängning av gator i Norrtälje stadskärna under julmarknaden

6 december 2018

På söndag den 9 december är det julmarknad i Norrtälje. Det innebär att gatorna i stadskärnan är avstängda för trafik mellan klockan 08.00 och 18.30.

Avspärrning av gator och p-platser i samband med julmarknaden den 9 december 2018. Kvarngårdens parkeringsplats stängs av redan på lördag klockan 18. Viss trafik till och från fastigheterna tillåts i samråd med arrangören.

Det ska gå att komma åt sina fastigheter för boende och eventuella leveranser eller transport av sjuka och rörelsehindrade. Även blåljus kommer att ha fri väg genom avspärrat område (gäller dock inte vid Lilla bron som är avstängd på grund av reparation fram till 8/2). Parkeringsplatser på Stora Brogatan, Hantverkaregatan och Lilla Brogatan tas i anspråk för marknadsstånd.

Ett annat arbete i närområdet pågår samtidigt i helgen - rivning av smågatsten på Billborgsgatan mellan Danskes gränd och Stora Brogatan. Genomfart kommer inte vara möjlig, trafiken leds om på Stora Brogatan och Hantverkaregatan.

Besökare till stadskärnan hänvisas till de stora parkeringsplatserna vid Danskes gränd (kv. Thor) och Tullportsgatan (kv. Jupiter). Kom ihåg att ingen registrering i P-automaten krävs på lördag efter klockan 13 samt under söndag i enlighet med skyltning vid infart.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.