Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Nu öppnar bandyplanen vid Sportcentrum

23 november 2018

På måndag är det premiär för allmänhetens åkning på bandyplan vid Norrtälje Sportcentrum. Klockan 14.00 är det fritt fram att ta säsongens första åk på isen.

bandyplan is Norrtälje sportcentrum

Välkommen att åka skridskor på bandyplanen vid Norrtälje Sportcentrum.

Tidigare i veckan förbereddes bandyplanen på Norrtälje Sportcentrum med nymålade linjer. Isen har preppats och spolats och är nu i perfekt skick. Några av föreningarna har redan startat sin träning, men för allmänheten blir det premiär måndagen den 26 november klockan 14.00-17.00. Samma tider gäller även tisdag-fredag, samt söndag under veckan. Lördag den 1 december är det öppet för allmänheten klockan 15.00-17.00.

Under hela säsongen hittar du tider för allmänhetens åkning på den här sidan. Tiderna uppdateras löpande, och det kan vara bra att kolla den här sidan innan du packar skridskorna och beger dig till planen. Det händer ibland att föreningar snabbt behöver byta träningstider och det är säkrast att dubbelkolla.

Är du sugen på att åka skridskor, men saknar rätt utrustning? Passa då på att besöka Fritidsbanken vid Norrtälje sportcentrum. Här kan du låna utrustning helt gratis under två veckors tid. Här finns bland annat bandyklubbor, skridskor och hjälmar att låna. Läs mer om Fritidsbanken här. 

Välkommen att åka skridskor på bandyplanen vid Norrtälje Sportcentrum.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.