Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

En fantastisk kväll med Martin Forster!

8 november 2018

Onsdagens föreläsning med Martin Forster inför en fullbokad aula i Roslagsskolan levde upp till de, i förväg, högt ställda förväntningarna och det blev en fantastisk kväll för våra fantastiska föräldrar.

Martin Forster föreläsning Roslagsskolan

 

Sofie Ahlholm, Eva Paulsén, Martin Forster, Eva Elelid

Roslagsskolans aula var fylld av intresserade föräldrar, över 520 platser var förbokade. "–Vi vet att vi har många engagerade föräldrar i Norrtälje kommun och det stora intresset för kvällens föreläsning är ytterligare ett bevis på detta, säger Marita Bertilsson, avdelningschef Trygg i Norrtälje kommun. 

Martin Forster är legitimerad psykolog och doktor i psykologi och var inbjuden av kommunens samordnare för föräldrastöd för att prata under temat "Hur kan jag som förälder stärka mina barns självkänsla?". Martin pratade om vägar till trygghet och glädje hos barn och hur vuxna kan förebygga problem och stärka barns välmående i allmänhet. 

Här finns mer information om Norrtälje kommuns föräldraskapsstöd.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.