Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nominera bästa ungdomsföreningen

22 oktober 2018

Färsna 4H och Rimbo Gymnastikförening fick ungdomsstipendiet i fjol. Vilken förening får det i år? Missa inte att nominera före den 31 oktober.

Varje år delar kultur- och fritidsnämnden ut ett stipendium för barn- och ungdomsföreningar. Pengarna går till verksamhet som ger barn och ungdomar ”meningsfull fritid”, ”kunskap om omsorg och empati”, samt ”god kamratskap”. De senaste två åren har totalsumman legat på 50 000 kronor och har båda gångerna delats mellan två föreningar. I fjol var det Färsna 4H samt Rimbo Gymnastikförening som fick dela lika på pengarna. Året dessförinnan var det Ridklubben Norrtälje Ryttare samt Färsna 4H som fick 25 000 kronor var.

Den 31 oktober är sista dagen att nominera den förening du anser har gjort sig förtjänt av lite extra pengar i kassan.

Sedan starten 1995 har 47 föreningar fått ta emot pengar ur stipendiet. Några har belönats flera gånger. Så även om din förening redan fått stipendiet så finns det god chans att få det igen. Om du filar på en finfin ansökan kanske det går vägen igen. Missa inte chansen att lyfta kommunens bästa föreningar.

Klicka här för att nominera.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.