Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Häng med oss på jobbet!

8 oktober 2018

Du följer väl Norrtälje kommun på Instagram? Om inte är det hög tid nu. De kommande veckorna kommer vårt konto @norrtaljekommun att vandra mellan kommunens verksamheter – häng med och se vad vi gör på jobbet!

Norrtälje kommuns Instagramambassadörer 2018.

Anna Ivarsson, HR, Mikaela Martinsson, Kultur- och fritid, Amr Osman, Arbetsmarknad och integration, Linda Jansson, socialkontoret, Charlie Lundgren, Trygg i Norrtälje kommun, Amelie Rahbek, jämställdhetsstrateg och David Wallner, kommunikatör.

Varje vecka får du följa en av våra duktiga medarbetare och ta del av våra olika verksamheter och alla de spännande yrken som finns hos oss i Norrtälje kommun på Instagramkontot norrtaljekommun.

Från och med i dag kommer ni att kunna följa medarbetare på Trygg i Norrtälje kommun som kommer att visa och berätta om sin vardag i bilder, film och text.

Följ våra medarbetare på Instagram idag och lär dig mer om hur det är att jobba hos oss!

Glöm inte att följa Norrtälje kommun även på Facebook.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.