Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Aulan blev Draknäste

26 oktober 2018

Draknästet är avgjort. I Rodengymnasiets aula mötte nyskapade företag de kritiska drakarna.

Uf -företag

I Draknästet tävlar man om bästa affärsplan, bästa affärsidé, bästa logotyp samt bästa muntliga presentation. Dagen avslutas med en prisutdelning.

Ett tjugotal UF-företag (ung företagsamhet) presenterade sina affärsidéer inför publiken och juryn som är sammansatt av näringslivs- och kommunfolk. En av vinnarna blev Elephant UF som säljer designade t-shirts med elefanttryck. För varje såld tröja skänker de en del av vinsten för att rädda Afrikas utrotningshotade elefanter.

I kategorin Bästa affärsplan vann ett UF-företag från varje klass. Vinnarna kommer att representera Rodengymnasiet i samma tävling under den stora UF-mässan i Stockholm i mars.

Ekonomi- handels- och teknikelever deltog i tävlingen. Draknästet arrangeras av Roslagens Sparbanks Stiftelser i samarbete med Ung Företagsamhet Stockholmsregionen, Norrtälje Kommun och Rodengymnasiets engagerade UF-lärare.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.