Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Uppdaterat kl.10.19 - Underhållsarbete i korsningen Gustav Adolfs väg och Idrottsbacken

13 juni 2018

DRIFTSTÖRNING: Veolias tekniker är nu färdiga med arbetet och vattenleveransen är åter till samtliga abonnenter. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren innan övriga kranar används. Luft och grumlighet kan förekomma, spola tills klart vatten kommer.

Uppdaterad kl.10.15
Veolias tekniker är nu färdiga med arbetet och vattenleveransen är åter till samtliga abonnenter. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren innan övriga kranar används. Luft och grumlighet kan förekomma, spola tills klart vatten kommer.

Uppdaterat
På grund av ett akut problem i samband med ett planerat arbete, är många abonnenter helt utan vatten på onsdagen. Reparationsarbete pågår.

Underhållsarbete pågår vid tryckstegringen på det kommunala ledningsnätet i korsningen mellan Gustav Adolfs väg och Idrottsbacken i Norrtälje, på grund av det kommer boende i området att uppleva dåligt tryck eller vara helt utan vatten.
Då vattenleveransen åter fungerar, börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren innan övriga kranar används. Luft och grumlighet kan förekomma, spola tills klart vatten kommer.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.