Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Hallstaviks aktivitetspark har öppnat

12 juni 2018

Under lördagen den 16 juni öppnade den nya aktivitetsparken i Hallstavik. Vid invigningen bjöds det bland annat på skejt-uppvisning, varmkorv och fika.

Aktivitetsparken som är en kombinerad hälso- och skatepark ligger intill utomhusbadet. Invigningen tog plats på lördagen den 16 juni mellan klockan 11.00 och klockan 13.00. Kommunstyrelsens ordförande Ulrika Falk (S) var på plats och invigde, klippte band och sade några ord. 

Därefter kom tre proffs på skateboard, Tor Legernaes, Johan Larsson och Viktor Castro, över showen för en uppvisning. De bjöd även på bra tips och instruktioner för den fria åkningen. Vi var på plats och bjöd på kaffe, bullar, svalkande dryck och varmkorv.

Förutom en stor anläggning att åka skateboard och kickbikes på finns grillplats i aktivitetsparken, det finns även dj-utrustning med bra högtalare, laddning för mobilen samt många fina sittplatser. En aktivitetspark full av möjligheter!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.