Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vi är en stolt, utvald kommun för Speedway-VM

18 maj 2018

I sommar kommer Speedway-VM till Hallstavik i Norrtälje kommun. Den 7 juli intar förarna HZ Bygg Arena i Swedish Grand Prix.

speedway-vm

Arrangören av Speedway-VM har valt Hallstavik, Norrtälje kommun som ny plats för Swedish Grand Prix och vi är otroligt stolta. Friends Arena, Stockholm skickar taktpinnen vidare till HZ Bygg Arena. Som ny arrangör slår sig Hallstavik och Norrtälje kommun in i Speedwayeliten på riktigt och delar på VM-världskapet med bland andra storstäderna Cardiff och Warszawa. Tävlingen kommer direktsändas och cirka 140 länder kommer att se GP-tävlingen med en total tv-publik på flera hundra miljoner. Cirka 10 000 åskådare beräknas komma till Hallstavik, Norrtälje kommun den 7 juli.  

Norrtälje kommun har mycket att erbjuda

Har du planer på att besöka VM-deltävlingen i sommar? Förläng din vistelse och upptäck allt vi har att erbjuda! Roslagen är skärgården, naturen, småstäderna, öarna och havet och med sommaren runt knuten har vi en uppsjö av aktiviteter och nöjen att erbjuda! Oavsett om du gillar lugnet i naturen, brisen vid vattnet, pulsen i stadskärnan eller fart och fläkt från speedwaycyklar – så har vi något för alla. Vad sägs som en båttur ut till någon av våra öar? Eller bo i vår unika natur med utsikt över havet? Eller varför inte en fartfylld dag på våra höghöjdsbanor? Oavsett vem du är och vilka dina behov och önskemål är, har vi något för just dig!

Mer om vad som händer i Norrtälje kommun
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.