Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Här är programmet för Kulturkollot

14 maj 2018

Sommarlovet börjat ta form. En särskild satsning är aktiviteter för barn med särskilda behov. Men populära Kulturkollot kommer också tillbaka, bland mycket annat.

fotografi genre kulturkollo

Fotografi är ett populärt ämne du kan lära dig mer om på årets Kulturkollo. Foto: Simple Scandinav

Under de närmsta veckorna kommer programmet för årets sommarlov i Norrtälje kommun att spridas i skolorna, på affischer, i sociala medier och inte minst här på kommunens hemsida. På Mitt Lov-sidan kommer programmet att dyka upp och uppdateras i takt med att det kommer nya aktiviteter.

En av nyheterna för året är att kommunen satsar extra på aktiviteter för barn med särskilda behov. Det finns 16 olika tillfällen för barnen att prova på en rad olika aktiviteter. Här finns bland annat crossfit, gocart, cirkus, dans och parkour – för att bara nämna några saker.

Mitt Lov är kommunens satsning på ett brett och gratis utbud av aktiviteter för de lovlediga barnen, och många av programpunkterna sker i samarbete med någon av kommunens många föreningar. En sådan förening är Roslagen Special Olympics, som jobbar just med idrott för barn och unga med särskilda behov.

Ett populärt inslag på schemat som kommer tillbaka i sommar är kommunens Kulturkollo. Under sommarlovets sista vecka kan barnen prova på allt från novellskrivande till dans, foto och serieskapande.

Läs mer om programmet och anmäl till aktiviteterna på Mitt Lov-sidan.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.