Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Dags att söka bygglov om du har byggplaner i sommar!

11 maj 2018

Har du planer på att till exempel bygga till, glasa in uterummet eller kanske bygga ett Attefallshus i sommar? Då är det hög tid att lämna in en bygglovansökan eller anmälan.

Personer som snickrar på ett hus

Beroende på vilket projekt du har på gång kan det krävas ett bygglov. Vissa åtgärder kanske inte kräver ett bygglov, men däremot en anmälan enligt plan- och bygglagen. Klicka här för att läsa mer om olika lov du kan behöva ansöka/anmäla om innan du får påbörja ditt byggprojekt.

E-tjänst för bygglov

Du kan snabbt och enkelt söka bygglov via vår e-tjänst. Här hittar du guider för de flesta typer av  byggnationer och vilka lov du behöver för att bygga dem. Härifrån kan du också klicka dig vidare direkt till e-tjänsten.

Välkommen på kvällsöppet

På helgfria torsdagar har Bygg- och miljökontoret kvällsöppet med drop in i kommunhuset på Estunavägen 14. Då finns handläggare på plats för att svara på dina frågor.

Öppettiderna är helgfria torsdagar klockan 16:00-19:00. Här kan du läsa mer om kvällsöppet och de datum vi inte har öppet. Välkommen!

Få svar på dina frågor via bygglovchatten

Under kvällsöppettiderna kan du också ställa frågor via vår chattfunktion på vår hemsida. Du klickar på kontaktsymbolen på höger sida i bild och väljer det område du vill ställa frågor om i listan. Har du frågor om bygglov väljer du "Chatta med en bygglovshandläggare", som bara syns vid öppettiden, i listan och startar chatten med vad du vill veta, så får du direktkontakt med en bygglovshandläggare.

Alla övriga tider får du hjälp med dina byggärenden och frågor via Kontaktcenter.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.