Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Träffa oss på Framtidsmässan 2018!

9 april 2018

Träffa oss på Framtidsmässan i Stockholm den 12 april! Mässan är Sveriges största karriärsevent för offentlig sektor och riktar sig till studenter och nyexaminerade.

Framtidsmässan 2018.

På Framtidsmässan kan du som är student eller nyutexaminerad träffa oss från Norrtälje kommun! Du kommer få chansen att snacka med några av oss som arbetar inom skolan, socialtjänst, näringsliv och samhällsfrågor.

Vi söker nya modiga kollegor

Vill du arbeta i en demokratisk organisation där vi värdesätter allas lika värde, har höga förväntningar på oss själva och verksamheten samt är villiga att sätta invånaren först? Då kanske du skulle passa i Norrtälje kommun. Här vill vi krossa bilden av kommunen som den grå och tråkiga arbetsplatsen, där idéförslag och innovationer inte ska mötas med obekväm tystnad. 

Just nu söker vi bland annat: 

Var? Stockholm Sports Center (gamla Frescatihallen) vid Stockholms universitet

När? 12 april kl. 10:00-15:30 

 

Delta i vår tävling!

Missa inte att delta i vår tävling där du har chansen att vinna en resa till Norrtälje. Du får möjlighet att få en bättre känsla för vilka vi är, hur staden ser ut och hur verksamheten fungerar. Leta upp någon av oss på Framtidsmässan och be att få svara på vårt snabba frågequiz. 

Vill du veta mer?

Här kan du läsa mer om Framtidsmässan.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.