Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Succé på Framtidsmässan

13 april 2018

Över 3000 studenter besökte Sveriges största karriärevent för offentlig sektor när Framtidsmässan öppnade dörrarna torsdagen den 12 april. Norrtälje kommun var såklart på plats med egen monter för att berätta varför man ska börja arbeta här.

Torsdagen den 12 april traffade vi på Norrtälje kommun nästa generations lärare, socionomer och ingenjörer på Framtidsmässan 2018 i Stockholm. På plats fanns en mix av pedagoger, ingenjörer, näringslivsutvecklare, socionomer och kommunikatörer som studenterna kunde prata med beroende på sitt intresse.

- Det var kul att vi bitvis hade extremt stort tryck vid vårt monter. Många var intresserade av kommunen och jag är sjukt imponerad över mina kollegor som var på plats. Tillsammans hjälpte vi varandra och såg till att varje student fick prata med någon kollega som var verksam inom samma område som studenten. Vi krossade definitivt bilden av kommunen som den gråa och stela arbetsplatsen, säger David Wallner, kommunikatör. 

Omkring 200 studenter lämnade intresseanmälan för att få göra studiebesök hos Norrtälje kommun. Under studiebesöket är tanken att studentern får möjlighet att skapa sig en bättre känsla för vilka Norrtälje kommun är, hur staden ser ut och hur verksamheten fungerar. 

Tack till dig som tog dig tiden att träffa oss i vår monter!

Vi söker nya modiga kollegor

Vill du arbeta i en demokratisk organisation där vi värdesätter allas lika värde, har höga förväntningar på oss själva och verksamheten samt är villiga att sätta invånaren först? Då kanske du skulle passa i Norrtälje kommun. Här vill vi krossa bilden av kommunen som den grå och tråkiga arbetsplatsen, där idéförslag och innovationer inte ska mötas med obekväm tystnad. 

Vi söker bland annat: 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.