Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Framtidsdagen 2019

12 februari 2019

Fredagen den 15 februari ägde Framtidsdagen i Hallstavik rum. Den årliga och välbesökta mässan är ett rekryteringsevent med speed-meeting som riktar sig till arbetssökande från gymnasieålder och uppåt samt till företagare som får möjlighet att rekrytera och visa upp sin verksamhet.

Framtidsmässa.

Eventet tar varje år plats i Folket hus på Centrumtorget i Hallstavik mellan klockan. Denna gång var runt 30 företag och arrangörer på plats. Arbetsförmedlingen och Häveröstiftelsen i samarbete med Arbetshälsa, Nyföretagarcentrum och Pappers Avd 68 i Hallstavik står bakom evenemanget. 

Föreläsning om företag i förändring

Förutom att jobbmingla kan man på mässan även få svar på frågor om att starta eget företag och information om utbildningar.

Den här gången fanns det även möjlighet att delta vid en inspirationsföreläsning där Roslagens Sparbanks VD Charlotte Lindberg samt Hallsta pappersbruks platschef Johan Abrahamsson pratade om företag i förändring.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.