Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Företagarträff med Pär Johansson

12 februari 2018

Är du företagare i Norrtälje kommun? Ulrika Falk (S) välkomnar alla företagare i kommunen att delta på våra företagarträffar! Information, inspirerande föreläsningar och dialog står på agendan.

Bild på Pär Johansson.

Under denna företagarträff gästas vi av nytänkaren och entreprenören Pär Johansson, som är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern där funktionsnedsatta agerar tillsammans på scenen. I sin passion har Pär förändrat vad som ses som möjligt när det gäller utveckling av människor och verksamheter. Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas.

Program 

8.00 Aktuellt i Norrtälje kommun - Ulrika Falk (S), Kommunstyrelsens ordförande

08.10 Näringslivsstrategi med tillhörande handlingsplan - Linda Börjesson, tillväxt- och utvecklingschef,

08.15 Digitalisering och robotisering inom socialtjänsten - Annica Blomsten, socialdirektör, berättar om tekniken som frigör tid, förenklar för invånaren och lockar nya medarbetare

08.30 Ett annat slags entreprenörskap - Pär Johansson presenterar sina idéer och metoder som passar i många sammanhang och möjliggör för människor att komma varandra närmare i företag, i offentlig förvaltning, i föreningslivet m.m. En plats för alla och Norrtälje kommun har ett skolprojekt ”Barn föds inte med fördomar” som sker i samarbete med Pär Johansson och Glada Hudikteatern.  

När?

Tisdag 20 februari klockan 08.00-09.15. Mingel och frukost från klockan 07.00. 

Var?

Restaurang Culinar, Vilhelm Mobergs gata 2, Campus Roslagen

Anmälan

Senast 16 februari till marcus.iliev@norrtalje.se tel 0176-71597. Meddela ev. allergier.

Välkomna!

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.