Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Baden stängs när personal går kurs

16 mars 2018

Den 19 och 20 mars är det begränsade öppettider på kommunens badhus, på grund av utbildning av personalen.

Rimbo badhus är ett av kommunens tre badhus. Den 19-20 mars är det begränsade öppettider på baden, på grund av utbildning.

Måndagen den 19 och tisdagen den 20 mars är det begränsade öppettider på kommunens tre badhus. Anledningen är att kommunens personal under våren ska vidareutbildas, och det gäller även de som jobbar på badhusen.

Badhusen i Hallstavik och Rimbo håller normalt stängt på måndagar, så där blir det ingen skillnad. Däremot är det fortsatt stängt även under tisdagen.

Även Norrtälje badhus påverkas av personalens utbildning. Här är badhuset öppet klockan 06:30-12:00 både måndagen den 19 och tisdagen den 20 mars. Undervisningsbassängen är dock avstängd hela dagen både måndag och tisdag. På Norrtälje badhus samt Hallstavik badhus är samtliga gruppaktiviteter inställda dessa dagar.

I Rimbo badhus äger de planerade gruppaktiviteterna däremot rum helt enligt ordinarie schema. Det betyder att du kan komma till din planerade aktivitetet om du sedan tidigare köpt terminskort eller liknande. Däremot är Rimbo badhus inte öppet för andra besökare.

- Vi har lyckats få in vikarier, vilket gör att vi kan hålla öppet halva dagen på Norrtälje badhus både måndag och tisdag. Den som köpt terminskort för gruppträning, som exempelvis vattengympa, kommer att bli kompenserad för utebliven gruppträning med ett extra tillfälle i slutet av terminen, säger Tim Greneby som är chef för kommunens badhus.

Här hittar du information och ordinarie öppettider för kommunens badhus.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.