Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Återvinningsstation i Skebobruk tas bort

9 februari 2018

Återvinningsstationen på Skebovägen 42 i Skebobruk stängs fredag den 23 februari 2018 på markägarens begäran. Ersättningsplats saknas. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, hänvisar alla återvinnare av förpackningar och tidningar till återvinningsstationen på Häverö återvinningscentral, och i Edsbro

På FTI:s hemsida kan man snabbt hitta den återvinningsstation som ligger närmast från där man befinner sig och se uppgifter om när den töms och städas.

– Vi arbetar ständigt för att öka möjligheterna till återvinning och därför är det jättetråkigt när vi måste ta bort en återvinningsstation, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, och hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning vid våra andra stationer.

Återvinningsstationer är till för hushåll och ger dem möjlighet att lämna sina pappers-, plast-, metall- och glasförpackningar samt tidningar till återvinning, vilket väsentligt bidrar till att vi aktivt sparar på jordens ändliga resurser vid tillverkning av nya förpackningar, produkter, glas och tidningar.

– FTI äger inte själva någon mark och är därför beroende av att markägare upplåter plats, för att vi ska kunna söka bygglov, säger Annika Ahlberg.

Företag och andra verksamheter hittar var de gratis lämnar sina verksamhetsförpackningar på FTI:s hemsida.

För ytterligare information
Annika Ahlberg
Regionchef, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Telefon 08-566 144 01
annika.ahlberg@ftiab.se


Läs mer om återvinningsstationer här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.