Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Här är tiderna för service på Norrtälje badhus

2 januari 2018

Norrtälje badhus har storstädning och servicearbete två gånger om året. Det betyder att bassänger och vattenrutschbanan kommer att stängas, här hittar du information om tider.

Jullovet är bästa tiden för att göra ren bassängerna på Norrtälje badhus. Under terminstid är det alltför många besökare på badet.

Två gånger om året är det storstädning på Norrtälje badhus, då alla bassänger ska göras rena och fräscha för besökarna och vattensystemet får en servicegenomgång. Eftersom badhuset har stängt under sommaren passar personalen på att göra den ena rengöringen då, men den andra måste göras under den tid badet har öppet för allmänheten.

Innan jul var det stora bassängen som skulle städas, efter nyår var det dags för barn- och undervisningsbassängen och snart är det dags för vattenrutschbanan.

- Vi har valt de här veckorna eftersom besöksantalen under lovet är ungefär 3000 personer färre per vecka än under terminen. Under loven har vi inga övriga aktiviteter utan då är det bara öppet för allmänheten. Under terminen är det föreningar, simskolor, vattengymnastik och andra aktiviteter som pågår, säger Erika Bergerfelt, enhetschef på Norrtälje badhus.

Den 15-17 januari är det dags att göra rent vattenrutschbanan och under dessa tre dagar går det alltså inte att ta sig en tur där.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.