Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Ny satsning - var med och utforma framtidens LSS

6 december 2017

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) startar nu en omfattande satsning på utveckling av stödet inom LSS-verksamheterna i Norrtälje kommun. Anmäl ditt, eller någon annans intresse att bidra i utvecklingen av Framtidens LSS i Norrtälje!

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje inleder nu en långsiktig satsning inom verksamhetsområdet stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Uppdraget är brett och ska resultera i en strategisk plan för åren mellan 2019 till 2025.

Vi ska säkerställa invånarnas tillgång till funktionella insatser av god kvalitet, jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhället.

Vi vill att det här ska bli riktigt bra för alla som har behov av insatserna, för närstående och de som jobbar med omsorg och stöd inom LSS. Därför behöver vi din hjälp, höra vad du tycker och ta del av dina idéer och erfarenheter.

Ny samverkansgrupp

En del i detta är att vi kommer att starta upp en helt ny samverkansgrupp. Deltagarna kommer vara invånare med behov inom LSS och representanter från anhörigföreningar. För oss kommer gruppen bli ett stöd i utformningen av den strategiska planen för LSS 2025 och fungera både medskapande och som rådgivande i alla delar av processen.

Är du intresserad av att ingå i samverkansgruppen och vara med och forma framtidens LSS? Kontakta Frida Goar på frida.goar@norrtalje.se eller 0176-746 37.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.