Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Välkommen till rolig och peppande träning på badhusen

28 december 2017

Känner du att julhelgen har inneburit för mycket stillasittande? Ingen fara, det finns gott om möjligheter att hitta tillbaka till rörelseglädjen! Badhusen erbjuder många varianter.

Att träna i vatten är skonsamt för kroppen, men det kan vara riktigt jobbigt ändå!

Den 3 januari finns möjligheten att prova på vattenaerobics i Hallstavik badhus. Det är begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Passet börjar klockan 18:30, och du kan kontakta Hallstavik badhus för att anmäla intresse.

I Rimbo badhus är det också dags för nystart direkt efter årsskiftet, och här finns både vanlig vattengympa och en lite tuffare variant, tabataintervaller. Det sistnämnda är en träningsform där det gäller att hålla hög intensitet under 20 sekunder, vila 10 sekunder och sedan alternera intensiteten under passet.

Första chansen för tabataintervallerna är den 9 januari klockan 19:00.

Känner du däremot att det är panik – och att du just idag måste röra dig lite extra? Då har du chansen att vara med på vattengympan i Norrtälje badhus. Ett pass startar klockan 13:00 och ett annat inleds klockan 19:00.

Du hittar alla tider för vattengympa, simskolor och annat på badhusen här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.