Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Är du vår nästa brandman?

28 december 2017

Nu söker vi brandmän till våra deltidsstationer i Blidö, Hallstavik, Rimbo och Älmsta. Hos oss får du en gedigen utbildning och spännande arbetsuppgifter – men framför allt fyller du en livsviktig samhällsfunktion.

Brandman Deltid Norrtälje

Vill du göra skillnad och bidra till säkerheten och tryggheten på just din bostadsort?Att arbeta som brandman innebär att ha ett jobb där ingen dag är den andra lik. Du får chansen att delta i en god kamratskap och har också möjlighet till att hålla dig fysiskt i trim, men framför allt får du hjälpa människor och djur som råkat i olycka.

Nu söker vi brandmän till våra deltidsstationer i Hallstavik, Älmsta, Rimbo och Blidö. Hos oss får du en gedigen utbildning och spännande arbetsuppgifter – men framför allt fyller du en livsviktig samhällsfunktion.

Sista ansökningsdag är 28 januari, 2018.
Testdag är den 5 februari 2018

Läs mer om tjänsterna på vår jobbsida, tipsa gärna personer som du tror skulle passa bra för jobbet.

Vi ses!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.