Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Slappna av på badhuset

13 november 2017

Är du sliten och stressad? Unna dig då ett avslappnande besök på Rimbo badhus. Onsdagskvällarna är lite extra mysiga.

kandelaber simhall badhus

Det är extra lätt att komma ned i varv när man får simma till avslappnande musik i skenet från levande ljus.

På onsdagskvällarna är det vuxensim på Rimbo badhus, och eftersom vi nu är inne på den mörkare delen av året bjuder personalen på lite extra myskänsla. Mellan klockan 18:00 och 20:30 sänks belysningen i hallen, avslappnande musik spelas i högtalarna och besökarna får simma i skenet av levande ljus. På onsdag den 15 november är det dags för nästa tillfälle. Besökarna kan simma till och med klockan 20:30, men kassan stänger redan klockan 20:00.

- Vi har vuxensimning med musik på onsdagskvällarna mellan september och maj, men det är ju så här års det blir lite extra effektfullt med tända ljus, säger Caroline Rönnlycke Daag, enhetschef på Rimbo badhus.

Eftersom Lucia infaller på en onsdag i år blir det extra trevligt just den kvällssimningen. Då bjuds besökarna på pepparkakor och glögg.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.