Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Inriktningsdagar på beteendeprogrammet

27 november 2017

Under två dagar, 21-22 november, har årskurs 1 och 2 på beteendeprogrammet haft inriktningsdagar då eleverna har fokuserat helt och hållet på den inriktning de valt för gymnasiet. De har jobbat både årskursvis och tillsammans med olika uppgifter och redovisningar.

Beteende

I årskurs 1 var fokus på steretyper och fördomar inom olika beteendeyrken och eleverna fick göra en vetenskaplig undersökning och presentera sitt resultat i en muntlig redovisning.

Årskurs 2 jobbade med normer och värden i det verkliga livet och producerade filmer där de iscensatte situationer där normer, civilkurage eller exkludering var i fokus.

Bägge årskurserna jobbade tillsammans med ett moment inom kommunikation och ledarskap som handlade om motivation, och där stod årskurs 2 för undervisningen. De ledde på ett proffsigt och genomarbetat sätt årskurs 1 i aulan under en förmiddag.

  

Dagarna var schemabrytande och eleverna ägnade sig åt de olika uppgifterna hela dagarna tillsammans med sina lärare.  Både elever och lärare är väldigt nöjda med dagen, och taggade på att låta inriktningsdagarna bli ett återkommande moment på programmet!

 

 

 

 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.