Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Öströms gränd byggs om – vissa störningar kan förekomma

15 september 2017

Vecka 38, nästa vecka, startar renovering och ombyggnation av Öströms gränd.

Först kommer en del av ledmuren (muren längs med ån) vid Kvarngårdsbron att renoveras. Muren kommer att plockas ner och sedan byggas upp igen till samma höjd som idag.

Efter det kommer vi att börja byta ut markmaterialet vid Öströms gränd. Markplattorna som ligger där är gamla och slitna och marken har sjunkit i delar av gränden, vilket har lett till ojämnheter.

 Gränden kommer att få nya markplattor men även en yta med annan marksten (smågatsten). Där kommer vi även placera cykelställ med belysning och ett större planteringskärl med sittbänkar monterade på.

 Gränden beräknas bli helt klart i februari 2018. Under perioder av ombyggnationen kommer Kvarngårdsbron att vara avstängd. Vi hänvisar då till Lilla Brogatan-bron eller Stora Brogatan-bron.

Öströms gränd kommer att vara öppen för gångtrafik under hela ombyggnationen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.