Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kommunens landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram

7 september 2017

Norrtälje kommuns förslag till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram är nu inlämnat på remiss fram till den 27 oktober 2017. Förslaget är baserat på det faktakompendium, Underlag och nulägesanalys, som togs fram efter vårens 20 möten med kommuninvånarna och ska spegla de önskemål och krav som framkom då.

Landsbygd

Norrtälje kommun fortsätter arbetet för att skapa en livskraftig landsbygd och skärgård.

Ungefär 500 kommuninvånare deltog under våren 2017 på de 20 olika utvecklingsmöten som kommunen höll gällande byggandet av Sveriges populäraste landsbygd. Nu är förslaget, som är baserat på de synpunkter, önskemål och krav som inkom under mötena, lämnat på remiss och resultatet väntas bli klart den 27 oktober.

Utifrån resultatet av remissen fattas sedan de politiska beslut om vad som ska genomföras för att landsbygd och skärgård ska utvecklas med den livskraft och framtidsinriktning som invånarna och kommunen önskar. För att få en kontinuerlig utveckling behöver vi även i fortsättningen få höra vad invånarna på landsbygden och i skärgården har för önskemål och åsikter. Därför kommer vi under hösten att bjuda in till dialogcaféer på sex platser i kommunen för att få in synpunkter på förslaget till landsbygds- och skärgårdutvecklingsprogram.

Dialogcaféerna är designade för att alla ska ha möjlighet att föra fram sin åsikt och behandlar olika typer av ämnen och inriktningar som sedan ligger till grund för revideringar av förslaget till landsbygds- och skärgårdutvecklingsprogam. Som komplement till dialogcaféerna har vi även ett webbformulär, som kan fyllas i och skickas in tillsammans med bildmaterial och dokument.

Klicka här för att läsa mer om utvecklingsprogrammet och ta del av det underlag som framkommit efter vårens utvecklingsmöten.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.