Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Härligt firande av 60 000 invånare

13 september 2017

Antalet besökare som kom till Skördefesten för att delta i både firande och ta del av alla aktiviteter i lördags den 9 september var över förväntan. Köerna blev snabbt långa då många ville smaka på allt som serverades.

firande av 60000 invånare

Redan klockan ett var den 60 000 millimeter långa bullen slut, vilket innebär att det serverades en meter Rimbobulle, kaffe, mjölk och äppelmust i minuten. Som tur var hade de lokala bagarna bakat 19 meter extra så att fler besökare fick chansen att smaka. Klockan tre var det dock bara smulor kvar.

 Allt detta hade dock inte varit möjligt utan alla dessa lokala, fantastiska företagare som bakade bulle, serverade lokalt tillverkad äppelmust och god mjölk. Även frivilliga resursgruppen, FRG fanns på plats för att hjälpa till med serveringen. FRG var även förberedda ifall olyckan skulle vara framme med sin kunskap i HLR samt med en hjärtstartare.

 

Så, ett riktigt stort tack till alla er som var på plats och gjorde detta möjligt!

Catering:
Grannköket catering

Bagare:
Roslagsbageriet, Café Chocolate, Flygfyrens bageri, Sundsta säteri, Bagarbröderna, Ronjas bageri

Rådmansö bageributik, Prins Henrys

Musterier:
Getingarne gård, Norrtelje musteri, Syninge musteri

Mjölkgårdar:
Billinge gård, Roslagsmjölk

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.