Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Attendo Sverige AB slutar som utförare i Hallstavik och på Väddö

8 september 2017

Attendo Sverige AB har meddelat Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje att de har valt att minska antalet aktiva zoner inom Kundval Norrtälje genom att gå ur ”Zon 1 – Hallstavik/Väddö” från och med 1 december 2017.

– Att Attendo Sverige AB nu lämnar en zon i Norrtälje  är förstås tråkigt, men genom åren har vi sett företag komma och gå. Detta kommer inte att innebära några större omställningar för Attendos kunder inom zonen. Dessa kunder kommer att få information både från oss och från företaget om hur de väljer en ny utförare, säger Christian Foster, förbundsdirektör. 

Attendo Sverige AB fortsätter som utförare under uppsägningstiden tills brukarna hunnit göra nya val av utförare och den nya utföraren har startat upp hjälpen. Attendo kommer att ha kvar sitt kontor och sina tjänster i andra zoner i Norrtälje komun. Där innebär det inga förändringar för kunderna.

Det finns tre valbara utförare i Hallstavik och Väddö:

  • Lugn och Ro
  • Väddö Vård AB
  • Äldreliv  

Förändringen gäller alla insatser inom Kundval Norrtälje, hemtjänst, basal hemsjukvård och hemrehabilitering.

För mer information, kontakta:
Christian Foster, förbundsdirektör, 0176-715 17
Jennifer Sköld, kommunikationsstrateg, 073-962 39 93×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.