Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vi välkomnar Europas bästa speedwayförare till Hallstavik

4 augusti 2017

Speedway-EM består av fyra deltävlingar i fyra olika länder och årets tredje EM-deltävlingen går av stapeln här i Sverige och närmare bestämt på HZ Bygg Arena i Hallstavik den 5 augusti kl. 17.00. Här kommer Europas allra bästa speedwayförare att samlas och vi kan vänta oss mycket spännande matcher på absolut högsta nivå.

Speedway EM Hallstavik

Det genomförs fyra EM-tävlingar 2017; Torun i Polen genomfördes i juni, Gustrow i Tyskland gick i juli, Hallstavik nu i augusti och Lublin i Polen senare i september. EM-tävlingen i Hallstavik förväntas locka många svenska turister, men också utländska besökare från främst Polen, Tyskland och Tjeckien.

EM sänds live via Eurosport och når cirka 20 länder och cirka 800 000 tittare. Norrtälje kommun är värdkommun för evenemanget och har ett reklamsamarbete med arrangören, varav synlighet i tv-kanalen Eurosport utgör en del. Norrtälje kommun har lottat ut 40 biljetter till EM-tävlingen och nu håller vi tummarna för en sportlig upplevelse i världsklass.

Läs mer här. (Information på engelska.)

Biljetter kan du köpa på plats eller beställa här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.