Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fartfylld fest på Speedway-EM i Hallstavik

7 augusti 2017

Efter lördagens EM-deltävling i speedway stod Vaclav Milik som segrare, efter en stenhård fight med Andzejs Lebedevs och Rospiggarnas Andreas Jonsson, som kom in på andra respektive tredje plats.

EM-deltävling Speedway 2017

Innan denna tredje omgång av SEC 2017-serien i speedway var det extremt tätt i ledningen och i tävlingen i Hallstavik gav alla åkarna allt för att vinna. För publiken blev det en fartfylld fest att få uppleva de bästa europeiska speedwayförarna kämpa om EM-titeln, trots att vädrets makter ville annat.

Inför tävlingen i Hallstavik hade Lettlands Andzejs Lebedevs ledarpositionen i SEC 2017 och han har gjort klart att hans enda mål är att vinna serien, vilket har inneburit spektakulära lopp under säsongen och konkurrenterna fick verkligen en utmaning under lördagen också. Utmaningen antogs av Milik, som efter lördagens vinst tagit sig upp i tabellen, men Lebedevs andraplats innebär att ha kopplar ett starkt grepp om guldchansen.

Nu väntar vi på den fjärde och sista deltävlingen i polska Lublin den 16 september, där det avgörs vem som vinner EM-titeln. Till dess ser vi fram emot en hel del riktigt bra speedway i Hallstavik och önskar våra Rospiggar en riktigt bra avslutning på säsongen.

Kul för publiken och hemmaklubben var att både Jacob Thorssell och Pontus Aspgren från Rospiggarna tog sig vidare till ”sista chansen” efter en riktigt fin tävling av dem båda. Vi önskar alla välkommen tillbaka till Hallstavik på riktigt bra speedway!

Läs mer om tävlingen på Rospiggarnas hemsida.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.