Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

​Antikrundan till Campus Roslagen fredag 1 september

31 augusti 2017

Antikrundan med Anne Lundberg och 20 av Sveriges främsta antikexperter kommer till Norrtälje kommun. Inspelning sker på Campus Roslagen kl. 12.00 - 18.00 under fredagen den 1 september.

Nu har invånarna i Norrtälje kommun förstaplats för att få sina gamla föremål värderade. Den 1 september kommer Anne Lundberg och SVTs antikexperter till Campus Roslagen för att känna och klämma på gammalt, antikt och unikt.

– Jag är förstås väldigt glad och stolt över att SVT valt att komma till oss och Campus Roslagen för att spela in Antikrundan. Det är väldigt kul för Norrtäljeborna att få möjlighet att få visa upp sina gamla fina föremål, men också att vi får möjlighet att visa tv-tittarna vilken fantastisk plats Norrtälje kommun är, säger Ulrika Falk (S), kommunstyrelsens ordförande.

– Vi har arbetat en tid för att få Antikrundan till Norrtälje och nu har vi äntligen lyckats. Att de valt Campus Roslagen för att utbilda och berätta om antika föremål är extra roligt eftersom Campus är ett centrum för kunskap och utbildning i Norrtälje kommun, säger Linda Börjesson, Tillväxt- och utvecklingschef i Norrtälje kommun.

Senast Antikrundan var i Norrtälje var 2005. Inget annat faktaprogram i svensk television har så höga siffror som Antikrundan med sina 1,8 miljoner tittare i genomsnitt. Programmet börjar sändas i januari 2018 klockan 20:00 i SVT1. Det blir två heltimmesprogram från Norrtälje och Campus Roslagen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.