Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vinn en helikopterresa över Norrtälje Hamn under Hamnkalaset

14 juli 2017

För fjärde året i rad arrangeras Hamnkalaset i Norrtälje den 28-29 juli 2017 – En helg för hela familjen där framtiden i vår nya stadsdel Norrtälje Hamn står i fokus.

Visionsbild hamnen

Under Hamnkalaset finns vi på plats på kajen för att berätta mer om Norrtälje Hamn och de många möjligheter som finns att bo i vår nya stadsdel i framtiden. I samband med detta arrangeras också en tävling på Norrtälje kommuns sida på Facebook där en vinnare tillsammans med en vän kommer att få flyga helikopter över Norrtälje under Hamnkalaset lördagen den 29 juli.

Vill du vara med och tävla? Besök vår sida på Facebook och lämna en kommentar i tävlingsinlägget där du motiverar vem du tycker ska flytta till Norrtälje Hamn och varför. Den bästa motiveringen vinner en helikoptertur för två och får möjlighet att se Norrtälje från ovan!

Den bästa motiveringen utses av en jury bestående av representanter från Norrtälje kommun och projektet Norrtälje Hamn. Vinnaren, presenteras på Norrtälje kommuns sida på Facebook den under eftermiddagen den 26 juli.

Här hittar du tävlingen på vår Facebooksida. Scrolla ned till den 14 juli och skriv in ditt bidrag!  

Observera att du måste vara över 18 år för att delta. 


Genom att delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsregler:

  1. Tävlingen arrangeras av Norrtälje kommun och pågår mellan den 14-26 juli kl. 10.00 2017. Juryn består av utvalda representanter från Norrtälje kommun.
  2. För att få tävla måste du ha fyllt 18 år.
  3. Tävlingen går ut på att du kommenterar tävlingsinlägget på Norrtälje kommuns sida på Facebook och motiverar vem du tycker borde flytta till Norrtälje hamn.
  4. 1 person vinner en helikoptertur för två personer under Hamnkalaset den 29 juli. Vinnaren koras av en jury som består av utvalda representanter från Norrtälje kommun. Juryns beslut kan inte överklagas.
  5. För att äga rätt att ta emot priset måste vinnaren följa dessa tävlingsregler, tillämpliga lagar, förordningar och regler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll eller omfattning. För det fall det skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, äger Norrtälje kommun rätt att ersätta vinsten med ett alternativ eller med motsvarande värde.
  6. Juryn väljer ut den person vars motivering de anser vara bäst. Vinnaren offentliggörs på Norrtälje kommuns sida på Facebook den 26 juli.
  7. Om inte Norrtälje kommun, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom kontakt på Facebook inom ett (1) dygn från det att vinnaren utsetts, eller om den utsedda vinnaren inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn en ny vinnare. 
  8. Norrtälje kommun kan inte ställas ansvariga för eventuella tekniska fel eller omständigheter hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan.
  9. Norrtälje kommun samt helikopterföraren förbehåller sig rätten att neka vinnaren att flyga helikopter om personen vid tillfället för flygturen inte anses lämpad att genomföra den.
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.