Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Erik Eriksson och Emil Kulovainio Cruz vinnare av kulturpris och ungdomsstipendium

12 juli 2017

Norrtälje kommuns kulturpris och Norrtelje jazzclubs ungdomsstipendium

Norrtälje kommuns kulturpris har i år gått till Erik Eriksson och Norrtelje jazzclubs ungdomsstipendium har tilldelats Emil Kulovainio Cruz.

Erik Eriksson fick kulturpriset med Kultur- och fritids motivering:

Erik Eriksson, Grisslehamn, är en mångsidig författare med en enastående förmåga att tidlöst gestalta den lilla människans storslagna vardag av arbete, kärlek och krig. Erik har i ett fyrtiotal romaner och i en rik samling av journalistiska texter klarsynt och varmt skildrat det lokala livet i det historiska Roslagen såväl som det globala livet i en samtida värld.

Emil Kulovainio Cruz är född och uppvuxen i Norrtälje kommun och spelar trumpet. Han har deltagit två somrar i Band Camp Roslagen och har också varit med och satt upp en musikal på Roslagsskolan samt kommer till hösten att fortsätta sina studier på Södra Latin.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.