Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

American Car Show - Trafikändringar den 15 juli

13 juli 2017

Nu på lördag den 15 juli arrangeras den 40:e upplagan av American Car Show i Norrtälje. Utställning och evenemang sker i Societetsparken samt längs Bergsgatan och längs Roslagsgatan. Därför är de gatorna avspärrade för trafik mellan klockan 06.00 och 18.00 samt att busstrafik leds om inne i Norrtälje under samma tider.

Parkeringsförbud gäller även på Roslagsgatan, kv. Vulcanus (Åtellet), Brännäsets parkeringsplats och på Badstugatan under hela lördagen.

Trafikomledningen innebär att busslinjerna 638, 645, 652 och 658 under dagen körs via Baldersgatan istället för längs Roslagsgatan samt att hållplatserna Bangårdsgatan, Narvagatan och Rodenkyrkan dras in.

Linje 657 kommer att köra på Stockholmsvägen och Gustav Adolfs väg, vilket innebär att hållplatserna Rögårdsgatan och Bangårdsgatan inte trafikeras.

Klicka här för att se en karta över avspärrningar och omledningar i Norrtälje den 15 juli.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.