Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Krisstöd efter attacken i Stockholm city den 7 april

12 april 2017

Efter händelsen arbetar nu våra medarbetare inom förskolan, fritids och skolornas elevhälsoteam för att möta upp barn och elever som är i behov av stöd och samtal.

Samtal

Behöver du prata med någon efter det som hänt, ring 08 517 700 00, be att få tala med krisstöd. Du kan även ringa 1177 och be att få tala med någon.

 

Stöd för barn och elever inom kommunens verksamheter

Efter händelsen i Stockholm city arbetar nu kommunens medarbetare inom förskolan, fritids och skolornas elevhälsoteam, vidare för att möta upp barn och elever som är i behov av stöd och samtal. Insatserna kommer att hålla på så länge det finns ett behov.

 

Tips och råd i ditt samtal med barn

Känner du som förälder och vårdnadshavare att det är svårt att förklara för ditt barn om händelsen i centrala Stockholm? På www.bris.se får du råd och tips om hur du kan prata med ditt barn eller med barn som finns i din närhet.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.