Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Det här händer på påsklovet!

4 april 2017

Vecka 16 är det påsklov i Norrtälje kommun med massor av roliga aktiviteter och evenemang för barn och unga. Du följer väl med?

På påsklovet arrangerar vi många olika kultur- och fritidsaktiviteter för både stora och små på olika platser runt om i kommunen. Små barn kan vara med på allt från sagoyoga och föreställningen Mårten tittar ut på biblioteken, och de lite större kan följa med på Påskémonjakt på Norrtälje konsthall och museum, vara med på stickgrafitti och klä lyktstolpar med sina stickningar - eller varför inte pyssla på Pythagoras?

Vill man hellre gå på teater visar vi Sagan som rymde i både Hallstavik och Rimbo. Det är Pygméteatern som sätter upp en helt ny version av de tre bockarna Bruse för alla barn som är påsklovslediga eller är på fritids.

För alla som är sugna på att idrotta finns det många möjligheter under veckan - allt från bollekar, utomhusaktiviteter och äggjakt på Norrtälje Sportcentrum till bowling och skeppsbrott. Och redan på långfredagen kan alla som vill vara med på äggjakt i Norrtälje badhus! Dessutom kan den som vill pröva på att springa på vattnet i Funballz.

Sista helgen på påsklovet drar vi igång årets lan på fritidsgården Punkten i Rimbo för alla mellan 12-25 år. Även på de andra fritidsgårdarna händer mycket kul, som poängjakt på Brännäsgårdentill Music Camp i Gallerian. 

Här hittar du tider, platser och alla detaljer du behöver känna till för att ha världens bästa påsklov! Vi ses!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.