Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vi bygger klart i området kring gamla badhuset, delar av Esplanaden och å-rummet

17 mars 2017

Nu börjar vi färdigställa de allmänna platserna intill det gamla badhuset och de två nya fastigheterna som byggts i området. En ny liten park, ny gång- och cykelväg och nya parkeringsplatser kommer bland annat att anläggas i området.

Runt det nya huset på platsen vid gamla badhuset kommer vi under 2017-2018 att bygga en ny gång-och cykelväg, renovera och höja å-muren och förbättra parkområdet längs östra sidan av huset.

Vi kommer också att bygga om och förbättra gågatan som förbinder stråket mellan Esplanaden och Tullportsgatan via passagen över Stockholmsvägen. Den befintliga parkeringen vid polishuset kommer att flyttas, och här kommer vi istället att anlägga en liten ny park. Nya parkeringsplatser för allmänheten kommer också att ställas iordning i området.

Vi beräknar även att Trädgårdsgatan mellan de båda kvarteren kommer att färdigställas under våren/försommaren 2017. Arbetet med den nya parkeringen, parken och gångstråket startar under hösten 2017 och ska vara klart under april 2018.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.