Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Tillsammans utvecklar vi sjukvården och omsorgen i Norrtälje kommun

16 februari 2017

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla sjukvården och omsorgen i Norrtälje kommun. Det sker på flera olika sätt och gärna tillsammans med andra. Därför bjuds samtliga utförare av vård och omsorg i kommunen in till ett branschråd. Där diskuteras aktuella frågor, möjligheter till utveckling och framtidens sjukvård och omsorg.

Christian Foster presentation branschråd

Onsdagen den 15 februari bjöd förbundsdirektör Christian Foster på KSON in samtliga vård- och omsorgsutförare i Norrtälje kommun till ett branschråd. På branschrådet deltog förbundsdirektionens ordförande Martina Mossberg (M) och vice ordförande Hanna Stymne Bratt (S).

- Branschrådet ger mig som förbundsdirektör och politikerna en möjlighet att ha en dialog med utförarna. Det är viktigt att vi tillsammans arbetar och diskuterar om hur vi kan utveckla sjukvården och omsorgen i kommunen med fokus på invånaren, menar förbundsdirektör Christian Foster.

På branschrådet diskuterades villkoren för utförarna inom primärvården. Förbundsdirektör Christian Foster presenterade befolkningsutvecklingen i kommunen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.