Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vårens kulturprogram är här

20 januari 2017

Under våren sker många kulturevenemang runt om i Norrtälje kommun för stora som små. Kom och upplev konst, musik, teater, film och litteratur - och var själv med och delta i flera evenemang.

Våren 2017 arrangerar vi flera evenemang runt om i kommunen. Norrtälje konsthall och museum erbjuder ett flertal utställningar, föreställningar och föreläsningar med bland annat Magdalena Ribbing och Peder Lamm.

På teaterscenen upplever vi bland annat Shakespeare och improvisation, och vårens konserter bjuder på allt från CajsaStina Åkerström, flamenco, tango och ungdomsstorbandet Stockholm Youth Big Band. 

För barnen blir det familjeföreställningar på både sportlovet och påsklovet, teater, jakter på tjuvar och påskémons, tävlingar, skriv- och tecknarskola och bok- och filmklubbar. Ung Fritid håller ett lan för alla mellan 12 och 25.

På biblioteken kan du även lyssna till författarframträdanden, föreläsningar och vara med i bokcafé, språkcafé samt bokcirklar. 

I vår evenemangskalender hittar du flera av vårens kulturarrangemang. Du kan även ladda ner det samlade kulturprogrammet för våren här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.