Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Norrtäljepanelen ger invånare möjlighet att påverka

16 januari 2017

Nu bjuder vi in slumpmässigt utvalda invånare i Norrtälje till att gå med i Norrtäljepanelen. Du som har fått en inbjudan i brevlådan kan anmäla dig till vår panel och få möjlighet att påverka utvecklingen av Norrtälje kommun genom att svara på olika enkätundersökningar.

Norrtäljepanelen är en internetbaserad panel med slumpmässigt utvalda invånare i Norrtälje kommun som erbjuder en unik möjlighet att påverka. Vi vill ha mer kunskap om vad våra invånare tycker kring olika frågor som handlar om Norrtälje kommuns utveckling. Det kan handla om allt från miljö och ekologi till skolfrågor, Norrtälje Hamn eller kultur- och fritidsfrågor. Genom att vara med och svara hjälper panelen till att utveckla demokratin i Norrtälje.

Deltagare i Norrtäljepanelen kommer att få frågor via e-post några gånger om året och svaren behandlas anonymt. Resultaten från undersökningarna i Norrtäljepanelen blir en del i Norrtälje kommuns underlag inför planering och kommande politiska beslut.

Har du fått en inbjudan i brevlådan?

Bara du som blivit inbjuden till Norrtäljepanelen via vårt brevutskick har chansen att vara med i panelen. Läs mer och anmäl dig här! 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.