Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Visionen om Folkets Hus i Hallstavik

15 december 2016

Nu har vi utsett vinnaren i projektet ”Visionen om Folkets Hus Hallstavik” och vill därmed säga ett stort grattis till vinnarna i klass 7B.

Motiveringen lyder:
”Klass 7B har skapat en bra och genomarbetat presentation i form av film. De har täckt in alla kriterier, som de fick från start, i sitt bidrag. Klassen 7B har också tänkt i ett större perspektiv där de tänkt in utsatta grupper i samhället, till exempel att de vill att de som har svårt att få jobb ska få möjligheten att jobba på Pressbyrån i vänthallen. De har också tänkt på att få in idéer från omgivningen genom en förslagslåda och de vill ha en samverkan mellan befintliga företag och föreningar i Hallstavik. Sammanfattningsvis så har gruppen lyckats ta fram realistiska och genomförbara förslag där det finns något för ALLA”.

Vi säger ett stort tack till klasserna 7A, 7B, 7C och lärarna som varit delaktiga på Hallsta skola för att ni hjälpt oss med idéer kring Folkets hus framtid i Hallstavik. Alla bidrag var fantastiskt bra, realistiska och genomförbara idéer med något för alla. Var stolta över er själva! 

En samverkansgrupp för folkets hus startade efter fryhusandan där ett förslag kom att fritidsgården skulle flytta in i Folkets hus. Och i samverkansgruppen har man bollat husets framtid och vad man kan göra med huset, därav kom en idé fram att man bör involvera ungdomarna och därför startades ett projekt i samverkan med skolan där klasserna fick i uppdrag att skapa sin drömbild av Folkets hus i Hallstavik utifrån några få kriterier.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.