Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Ny VD för Roslagsbostäder AB

24 oktober 2016

Styrelsen i Roslagsbostäder AB har utsett Ann Söderström till ny VD. Ann Söderström har bakgrund inom kommunal verksamhet och lång erfarenhet av uppdraget som VD för kommunalt bostadsbolag.

– Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att axla vd-rollen i Roslagsbostäder. Nu ser jag fram emot att tillsammans med bolagets medarbetare fortsätta utveckla bolaget och att få lära känna Norrtälje kommun och dess invånare, säger Ann Söderström.

Ann Söderström kommer närmast från en tjänst som VD för AB Nykvarnbostäder som är ett helägt dotterbolag till Nykvarns kommunkoncern, en tjänst hon haft sedan 2012. Ann Söderlund har i botten en utbildning som civilekonom från KTH/Södertörns Högskola.

– Vi är övertygade om att vi gjort ett bra val. Ann Söderström har lång erfarenhet och rätt ledaregenskaper för att utveckla bostadsbolaget, och vi ser fram emot ännu bättre samverkan för fler hyresrätter i Norrtälje kommun, säger Sune Alm, styrelseordförande i Roslagsbostäder.

Beslut om när Ann Söderström tillträder sin nya tjänst som VD på Roslagsbostäder beslutas senare under den här veckan.

– Vi är glada över att hälsa Ann välkommen som VD för Roslagsbostäder. Hennes tidigare erfarenhet och ledarskap kommer att vara en stor tillgång i det värdegrundsdrivna koncerngemensamma arbetet, men även för utvecklingen av Norrtälje kommuns bostadsförsörjning, säger kommunstyrelsens ordförande Ulrika Falk (S).

För mer information kontakta:

Sune Alm, styrelseordförande Roslagsbostäder, 070 378 82 10
sune.alm@telia.com

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.