Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Ungdomsmottagning öppnar i Hallstavik

9 september 2016

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje har beslutat att öppna en ungdomsmottagning i Hallstavik. Verksamheten kommer drivas av TioHundra AB och vara en filial till ungdomsmottagningen i Norrtälje kommun. Ungdomsmottagningen beräknas öppna i slutet av året. Verksamheten kommer ligga i nära anslutning till skolorna i Hallstavik.

- Det här är en viktig satsning för våra ungdomar i Hallstavik. Den geografiska utmaningen medför i dag svårigheter för ungdomar i Hallstavik att ta sig till ungdomsmottagningen i Norrtälje. Därför ser vi ett stort behov av att öppna en mottagning i Hallstavik säger förbundsdirektör Sören Fredriksson. 

Utredningen gällande behovet av en ungdomsmottagning har kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje gjort i samarbete med TioHundra AB, Trygg i Norrtälje, Socialkontoret och Elevhälsan.

Ungdomsmottagningen i Hallstavik kommer att startas upp med statliga bidrag som Sveriges kommuner och landsting (SKL) tillhandahåller. Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje kommer under hösten 2017 att utvärdera verksamheten och behovet.

- Vår förhoppning är att närheten gör att fler ungdomar vänder sig till ungdomsmottagningen säger Martina Mossberg (M) ordförande och Hanna Stymne Bratt (S) vice ordförande instämmer och säger att det här är en viktig satsning för ungdomarna i Hallstavik. 

För mer information kontakta: 

Sören Fredriksson, förbundsdirektör kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje 
Telefon: 0176-712 26

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.