Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skolinspektionens skolenkät öppnar på måndag den 26 september

23 september 2016

Nu står Norrtälje på tur för att delta i Skolinspektionens stora enkätundersökning med elever, föräldrar och pedagogisk personal. Information från Skolinspektionen ska ha gått ut till alla rektorer.

Skolenkäten görs på alla landets skolor under en tvåårsperiod. Cirka en fjärdedel av skolorna får svara på enkäten under en termin. Förra gången Norrtälje deltog i undersökningen var hösten 2014.

Skolinspektionen granskar regelbundet alla skolor för att se att de följer de lagar och regler som finns för verksamheten. En del av granskningen består i att vi regelbundet ber elever, föräldrar och pedagogisk personal i dessa skolor att svara på en enkät, Skolenkäten. Under höstterminen 2016 startar enkäten den 26 september och pågår till den 21 oktober, undantaget enkäten till vårdnadshavare med barn i förskoleklass som kommer att genomföras den 7 november till den 2 december.

När resultatet är klart publiceras rapporter för skolor och huvudmän här på Skolinspektionen.se och i Skolverkets databas SIRIS:
Beslut och rapporter   
Siris: Skolenkäten

Svaren från vårdnadshavare och elever kommer även att presenteras i Skolverkets informationstjänst Välja skola.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.