Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Parkeringsmöjligheter vid Norrtälje marknad

30 september 2016

Onsdagen den 5 oktober är det dags för Norrtälje marknad vid Sportcentrum. I samband med detta kommer Pilotvägen och parkeringen att vara avstängda för trafik. I första hand hänvisar vi besökare att helt undvika bilen denna dag, men parkeringsmöjligheter nära marknadsområdet finns för den som behöver.

Parkering vid Norrtälje marknad 5 oktober

Norrtäljes traditionella höstmarknad med knallar och tivoli kommer i år att återigen hållas omkring Sportcentrum, på parkeringen samt längs med Pilotvägen bakom Flygfyrens handelsområde. 

Under dagen kommer vi att tillåta tillfällig parkering på ena sidan Carl Bondes väg samt Bolkavägen, samt utöka parkeringen längs Drottning Kristinas väg. Det finns även en stor parkeringsyta bakom OK/Q8 som ligger endast 400 m från marknadsplatsen.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter även på villagator i närområdet, men vi påminner dig som tar bilen att parkera korrekt och inte försämra trafiksäkerheten. Bilarna som ställs för nära korsningar eller på gångbanor kommer att bötfällas enligt gällande parkeringsregler.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.