Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Christer Hjert blir ny chefsjurist i Norrtälje kommun

13 september 2016

En av landets mest kända kommunjurister väljer Norrtälje kommun för nya utmaningar.

Christer Hjert är en av landets mest kända jurister inom kommunal- och landstingsjuridiken. Han blir nu chefsjurist i Norrtälje kommun.

– Norrtälje är just nu en av landets mest spännande kommuner med en enorm utveckling, därför har jag tackat ja till erbjudandet om att bli chefsjurist, säger Christer Hjert.

Christer Hjert har under de senaste 15 åren arbetat som konsult med juridisk rådgivning och konsultation inom offentlig sektor åt de flesta av Sveriges 290 kommuner.  Han har bland annat arbetat med Norrtälje vid flera tillfällen de senaste åren. Innan dess arbetade han som förbundsjurist på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

– Jag är väldigt glad att vi får en så kompetent person som Christer till den här viktiga posten. Hans kontaktnät och erfarenheter av kommunjuridik är unik i Sverige, så han kommer bli en stor tillgång för Norrtälje, säger Ulla-Marie Hellenberg, kommundirektör i Norrtälje.

– Norrtälje är väldigt intressant med bland annat en egen stad som inte är en förort till Stockholm. Både i staden och i hela kommunen sker just nu en spännande utveckling där kommunen knyts närmare storstadsregionen och den resan vill jag gärna vara med på, säger Christer Hjert.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.