Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Professor Pauline Gibbons föreläser i Norrtälje 16-17 augusti

11 augusti 2016

I Norrtälje kommuns satsning av forskningsföreläsningar presenterar vi nu stolt professor Pauline Gibbons från Australien. Under två dagar kommer hon att hålla föreläsningar kring språkutvecklande arbetssätt för andraspråkselever och kompetensutveckling för lärare.

Professor Pauline Gibbons från Australien har en gedigen kunskap och erfarenhet av språkutvecklande arbete för alla barn och elever och anses särskilt kunnig i hur lärarens arbete med nyanlända barn och elever kan läggas upp. Under två dagar, 16-17 augusti 2016, presenterar professor Gibbons två olika föreläsningar, för två olika målgrupper. Den ena föreläsningen är dubblerad. Föreläsningen kommer att vara obligatorisk för lärare i grundskolan och gymnasiet i Norrtälje kommun. Vi välkomnar - som vanligt - även deltagare från andra kommuner!

Läs mer om föreläsningarna här

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.