Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Linda Börjesson ny tillväxt- och utvecklingschef i Norrtälje kommun

2 juni 2016

Linda Börjesson blir tillväxt- och utvecklingschef i Norrtälje kommun och kommer leda arbetet med att skapa förutsättningar för en hållbar tillväxt, ett gott näringslivsklimat och en god samhällsbyggnad.

- Jag är mycket glad över att Linda börjar hos oss. Den erfarenhet som hon har med sig kommer att vara viktig för vår organisation när det gäller synen på tillväxt och näringslivsfrågor, säger Ulla-Marie Hellenberg, kommundirektör.

Linda kommer närmast från Järfälla kommun där hon idag arbetar med tillväxtfrågor som innebär att skapa förutsättningar för framtida företagsetableringar och att skapa ett gott företagsklimat. Hon har även arbetat med internationella frågor på strategisk nivå.

- Jag är glad över att ha fått förtroendet att bidra till Norrtäljes tillväxt och utveckling där uppväxlingen av kommunens näringslivsarbete är min första prioritet, säger Linda Börjesson.

Linda Börjesson påbörjar sin tjänst hos oss den 1 september.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.