Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Estetisk utbildning på Rodengymnasiet till hösten 2017

31 maj 2016

Från höstterminen 2017 erbjuds en estetisk utbildning på Rodengymnasiet i Norrtälje. Barn- och utbildningsförvaltningen föreslår att utbildningen estetiskt program med inriktning estetik och media inrättas, med fördjupningsvalet mediakommunikation och fotografisk bild.

-  Vi är glada att kunna erbjuda de unga i Norrtälje den bästa valfriheten inför det kommande arbetslivet, och möjligheten i sitt framtida yrkesval eller studieval, säger Hanna Stymne Bratt (s), ordförande i utbildningsnämnden. Det är viktigt att utbudet av utbildning har en långsiktigt hållbar inriktning när det gäller kvalitet, elevnöjdhet, förmåga att attrahera elever och arbetsmarknadens behov.

Ytterligare förslag är att fler inriktningar inom bygg- och anläggningsprogrammet bedrivs som gymnasial lärlingsutbildning, där utökas utbildningen med inriktning mot plåtslageri, samt att en särskild inriktning mot elever inom autismspektrumtillstånd (AST) inrättas.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.